/ -FOTO: FEJSBUK
24/01/2023 u 15:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Popa u Kolašinu sa Martinovićem: Ambasadorku upoznali sa turističkim potencijalima

Radnu posjetu Opštini Kolašin, ambasadorka će završiti obilaskom Ski centra 1600

Ambasadorka Evropske unije u Crnoj Gori Oana-Kristina Popa boravila je danas u prvoj zvaničnoj posjeti Opštini Kolašin.

Popa se sastala sa predsjednikom Opštine Vladimirom Martinovićem i tom prilikom zahvalila na gostoprimstvu, ističući da joj je to prva zvanična posjeta Opštini Kolašin, te da joj je zadovoljstvo što će imati priliku da upozna neke od korisnika EU sredstava iz Kolašina.

image
-FOTO: FEJSBUK

Predsjednik Opštine je istakao zadovoljstvo posjetom ambasadorke i budućom saradnjom jer lokalne zajednice nesumnjivo imaju jaku ulogu u ostvarenju cilja, a to je članstvo u Evropskoj uniji.

On je uvaženu gošću informisao da lokalna uprava užurbano radi na rješavanju infrastrukturnih problema koji se odnose na parking, komunalnu infrastrukturu, postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda i vodosnabdijevanje.

Govoreći o projektima, Martinović je upoznao ambasadorku i sa značajem zgrade Spomen doma koja je sjedište lokalne administracije, a koja je svojevrsno kulturno dobro od lokalnog značaja.

Radnu posjetu Opštini Kolašin, ambasadorka će završiti obilaskom Ski centra 1600 gdje će se upoznati sa turističkim potencijalima naše Opštine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 17:25