/ - Андрија Поповић (ЛП)
16/03/2022 u 18:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Поповић: Абазовић нудио и да врати мандат

Колико сам схватио ДПС ће подржавати мањинаку Владу али нијесам сигуран ни да ће је 14 посланика који творе меморандумску већину подржати, казао је Поповић

Андрија Поповић из Либералне партије казао је да је потпуно незадовољан током преговора. Све то тече неозбиљно у тешким тренуцима по Црну Гору. Грађани не могу више да чекају ни дана.

- Остала је нада да ће доћи до неког договора иако је то прилично танка нада. Вјерујем да ће политички субјекти који учествују у свему ипак исказати неку мудрост разум да се што прије дође до деблокаде црногорског система - казао је Поповић.

Казао је и да је Спорно то да су углавном партијски лични интереси превладали државне интересе. што је довело до застоја.

Како сад ствари стоје ЛП вјероватно неце бити дио тог пројекта, кистакао је Поповић. 

Упитан да појасни изјаву Ниманбегуа, Поповић је казао да је било говора да мандатар врати мандат предсједнику државе али то је можда и нормално за те преговоре гдје сви долазе са максималистичким захтјевима.

- Било је неких момената гдје је дошло до интервенције не само Ниманбегуа него више уцесника на овом састанку али на крају ипак се дошло до разумног закључка да се у нередним данима убрзају преговори -  казао је Поповић и појаснио да је у једном моменту сам мандатар понудио предсједнику да врати мандат. 

Колико сам схватио ДПС ће подржавати мањинаку Владу али нијесам сигуран ни да ће је 14 посланика који творе меморандумску већину подржати - функционер Либералне партије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 02:34