/ Foto: LAZAR RUZIC
11/06/2022 u 17:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Поповић ће у Скупштини представити предлог измјена закона о легализацији канабиса

Из НВО "Легализуј.ме" су казали да је ЛП први политички чиниоц који је још 2014. године покренуо питање легализације канабиса у медицинске сврхе

Невладина организација (НВО) Легализуј.ме и Либерална партија договориле су да посланик те странке Андрија Поповић у Скупштини изнесе предлог измјена закона који се тиче декриминализације, регулације тржишта и медицинске употребе канабиса.

Поповићева партија тражи нижу стопу ПДВ за менструалне производе за жене

Из те НВО је саопштено да је договор са Либералном партијом, као првим политичким чиниоцем који је још 2014. године покренуо питање легализације канабиса у медицинске сврхе, озваничен на састанку у Подгорици.

-Усаглашени договор подразумијева да посланик либерала у Скупштини изнесе предлог измјена закона који се тиче декриминализације, регулације тржишта и медицинске употребе канабиса- каже се у саопштењу.

Они су истакли да, као прогресивну и либералну политичку опција, сматрају Либералну партију за легитимне заступнике њихове визије о либералној, прогресивној и модерној Црној Гори у Скупштини.

-Овим путем желимо да се захвалимо либералима и посланику Либералне партије Андрији Поповићу на указаном повјерењу и вољи да нам се придруже у заједничкој борби за либерализацију друштва додаје се у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 09:15