Честитке Ибрахимовићу / - ЛП
15/06/2021 u 09:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Поповић: Честитке Ибрахимовићу, БС увиjек дjеловала у наjбољем интересу Црне Горе

Наше двиjе партиjе блиско сарађуjу од самог почетка политичког дjеловања а наши циљеви и идеали идентични су, грађанска и суверена држава, казао је Поповић

Бошњачкоj странци упућуjем искрене честитке на успjешно одржаном страначком конгресу. Посебне честитке упућуjем новоизабраном предсjеднику партиjе г. Ервину Ибрахимовићу.  Увjерен сам да ће Ваш избор и будуће лидерство водити вашу странку само наприjед те да ће БС, уз нови политички замах, остати jедан од кључних политичких фактора у Црноj Гори, казао је Андрија Поповић, предсједник Либералне партије.

- Наше двиjе партиjе блиско сарађуjу од самог почетка политичког дjеловања а наши циљеви и идеали идентични су, грађанска и суверена држава, jеднака права за све њене грађане и побољшање квалитета живота свих уз уjедначен регионални развоj. Ваше политичко дjеловање на квалитетан начин доприноси остварењу и очувању оваквих идеала у друштву - казао је Поповић.

Он је Ибрахимовићу и новом руководству пожелио много успjеха у даљем раду, убиjеђен да ће он као и увиjек бити у наjбољем интересу, не само бошњачког народа него и државе и свих грађана Црне Горе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 05:53