Предраг Поповић / - скриншот РТВ Никшић
11/12/2021 u 12:15 h
Blaženka GolubovićBlaženka Golubović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Поповић: Ко посегне за рушењем Владе директно помаже бившем режиму да консолидује своје редове

Сједите па се договорите - поручио је Поповић коалицији на власти

Бивши предсједник Народне странке Предраг Поповић казао је да ће се, ако дође до рушења Владе, вријеме вратити не на 30. август, већ на 29. август.

- Онај ко посегне за рушењем Владе директно помаже бившем режиму да покуша да консолидује своје редове који су у расулу - тврди Поповић.

Он тврди да би, да је било веће слоге у оквиру парламентарне већине, до сада ДПС био већ раслојен на неколике странке.

- И то ће бити њихова политичка судбина уколико буде више памети на овој другој страни. А биће више памети ако се ова влада не сруши, него ако се сачува. Сједите па се договорите - поручио је Поповић коалицији на власти.

На питање како се осјећао када је добио рјешење о гашењу Народне странке, Поповић каже да му је било веома жао. Истиче да је то била неминовност.

- Ја сам знао шта нас очекује, знао сам да је то неминовност, знао сам да то пише у закону и да ће тако бити и регулисано. Али је оног тренутка када је то рјешење достављено, некако ми се све у глави вратило. Нека рекапитулација коју сам ја правио сам за себе, сјетивши се многих детаља и догађаја, морам рећи бурног времена кроз које смо прошли и током којег смо дјеловали. Па буде ти жао наравно - каже бивши предсједник бивше Народне странке.

Поповић истиче да је политичку каријеру почео у Никшићу 1991. године.

- Могу да кажем да сам тада ушао у политику на велика врата. Тада сам први пут изабран за члана главног одбора на скупштини Народне странке - казао је за РТВ Никшић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 07:46