Зденка Поповић / - SRDJAN_BOLJEVIC
10/02/2022 u 15:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Поповић: Нисам се борила за промјене да бих била у издајничкој Влади ДПС-а

Ово је доказ колико фотеље неком ништа не значе, а кога фотеље чине човјеком. Ово је тачка на подмуклу, лажну причу о томе да се Демократе боре за фотеље", додаје она

Уважени грађани Црне Горе, нисам се 30 година борила за промјене да бих била у издајничкој Влади ДПС-а, наводи Зденка Поповић, посланица и потпредсједница Демократа.

-Као дугогодишња противница бившег режима, као неко ко се изградио и остварио у борби за здрав систем вриједности, као мајка, као особа од пуног професионалног и личног интегритета слободно могу рећи да нећу никад са онима који су потврдили да ће са ДПС-ом. Са онима који су потврдили аутентичност преписке у партијским вајбер групама у којима наводе да воде лажне преговоре са дијелом парламентарне већине, са онима који су смијенили Бечића јер им је био сметња за коалицију са ДПС-ом. Никада са онима који су лагали народ да би добили гласове, са онима који су срушили парламентарну већину за ситан политички ћар, за нездраве амбиције и фотеље-наводи Поповић.

Додаје:"Ово је доказ колико фотеље неком ништа не значе, а кога фотеље чине човјеком. Ово је тачка на подмуклу, лажну причу о томе да се Демократе боре за фотеље".

-Мени је најважније да сам слободна грађанка Црне Горе, да сваког могу погледати у очи, да ме нико није ни покушао купити. Нема те функције, премијерске или министарске позиције за коју бих издала вољу 208.000 грађана који су гласали за промјене. Нема те власти због које бих издала себе и своје принципе. Нема тих пара због којих би погазила дату ријеч и дато обећање-поручује она.

Додаје:"Дјела говоре све о човјеку, и због тога сам поносна сам што сам дио Демократске Црне Горе која својим поступцима због привилегија и функција никада није изневјерила гласаче, никада није обманула и никада није одустала од етичких принципа који су темељ њене политике"

-Покољења дјела суде-а суд народа је последњи и најмјеродавнији-поручује она.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 21:26