/ - Андрија Поповић (ЛП)
05/05/2022 u 15:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Поповић: Постајем дио клуба посланика СДП-ЛП, настављамо сарадњу са ДПС-ом

Користим прилику да мојим досадашњим колегама из клуба захвалим на сарадњи и да истакнемо да заједнички настављамо борбу, наводи Поповић

Користим ову прилику да обавијестим црногорску јавност да ћу сходно договору унутар суверенистичког блока постатио члан клуба СДП-ЛП заједно са још два посланика СДП-а, саопштио је Андрија Поповић лидер Либералне партије.

-Наиме, најмањи број посланика који је потребан да би се формирао Клуб посланика је три, а како је досадашњи члан клуба посланика Фатмир Ђека постао министар у 43.Влади Црне Горе, и тиме напустио клуб у Скупштини, у циљу помоћи нашим пријатељима у СДП-у пристао сам да будем члан новог клуба СДП-ЛП. Користим ову прилику да истакнем да је овај потез још један допринос Либералне партије јединству и снази суверенистичког блока, овог пута у Скупштини Црне Горе, а да ћемо и ја и Либерална партија и у будуће наставити да наступамо са исте платформе као и до сад уз традиционалну сарадњу са Демократском партијом социјалиста- наводи Поповић.

Додаје:"Користим прилику да мојим досадашњим колегама из клуба захвалим на сарадњи и да истакнемо да заједнички настављамо борбу за грађанску, европску, антифашистичку и суверену Црну Гору".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 05:37