Андрија Поповић / - Андрија Поповић
20/01/2022 u 14:18 h
Ivona DrobnjakIvona Drobnjak
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Поповић: Ускоро инициjатива за разрjешење Бечића

Инициjативу за разрjешење предсjендика Скупштине би требало да се упути у званичну процедуру Скупштини у ових пар дана - закључио jе Поповић

Опозициjа ће покренути инициjативу за разрjешење предсjендика Скупштине Алексе Бечића, потрвђено је за портал Дан. Како је саопштио Предсjедник Либералне партиjе Андриjа Поповић, то ће учинити у наредних неколико дана.

- Очекујем да ћемо ми потписници Приједлога да се гласа о неповјерењу 42.Влади  у наредним данима послати у скупштинску процедуру и захтјев за разрјешење Предсједника Скупштине Бечића, као логичан чин у очекиваној прекомпозицији Законодавне и Извршне власти- казао је између осталог Поповић у изјави за портал Дан.

Додаје:"Ми потписници приjедлога да се гласа о неповjерење 42. Влади Црне Горе ћемо покренути процес разрjешења предсjедника Скупштине Црне Горе господина Бечића, као логичан демократски чин".

Он наводи да слиjеде бурна политичка времена и да "вјерује да ће  сви парламентарни политички актери бити на висини задатка поштовати парламентарну демократиjу и њене основне вриjедности".

-Инициjативу за разрjешење предсjендика Скупштине би требало да се упути у званичну процедуру Скупштини у ових пар дана - закључио jе Поповић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 00:49