Са састанка
14/10/2021 u 10:26 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Права Будва: Булент Каиа изразио жељу да привуче инвеститоре у Црну Гору

Разговор је био веома срдачан и конструктиван са обје стране и изражена је жеља за што бржим наставком разговора, као и реализацијом договореног, додају они

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде, Александар Стијовић разговарао је са познатим турским привредником и хотелијером господином Булентом Каиом који се тренутно налази у посјети Правој Будва. 

-Разговору су присуствовали предсједник Праве Будва Александар Франета, члан одбора директора ХГ Будванска ривијера Александар Јеличић као и одборник Праве Црне Горе у скупштини општине Будва господин Лука Лијешевић, који су иницирали разговор и у сарадњи са Министарством пољопривреде и министром Александром Стијовићем покренули институционалну сарадњу-наводе у саопштењу из Права Буидва.

Додају: "Разговор је вођен на тему страних инвестиција у туризам, пољопривреду, енергетику и водопривреду гдје је господин Каиа изразио жељу да иницира улагања у поменутим секторима каои да привуче што већи број познатих турских инвеститора у Црну Гору".

-Разговор је био веома срдачан и конструктиван са обје стране и изражена је жеља за што бржим наставком разговора, као и реализацијом договореног. Господин Каиа је том пиликом позвао министра Стијовића са сарадницима, као и представнике Праве Црне Горе - Праве Будва, у посјету Истанбулу, на скуп најпознатијих турских привредника, медија и политичара који ће се одржати почетком новембра.  Иначе, господин Каиа је био организатор и домаћин члановима делегације Скупштине општине Будва који су прошлог мјесеца били његови гости у званичној посјети Бодруму-наводи Права Црна Гора Будва

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

13. maj 2024 22:01