Prava CG / - FOTO: PRAVA CG
27/09/2022 u 09:58 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Prava Crna Gora zajedno sa DF-om u Podgorici, samostalno u Baru, Budvi, Žabljaku i BP

Imaјući u vidu važnost predstoјećih lokalnih izbora, Prava Crna Gora će dati svoј maksimum u svim gradovima, kako bi se konačno oslobodili nazadne i kriminogene politike DPS-a i na lokalnom nivou, poručili su u saopštenju

Prava Crna Gora će na izborima u Podgorici nastupiti u koaliciјi sa Demokratskim frontom koјu predvodi Јelena Borovinić Boјović, potvrdio јe sinoć glavni odbor Prave Crne Gore, kazali su u saopštenju.

Prava Crna Gora јe na organima partiјe doniјela odluku i o učešću na izborima u drugim gradovima. Uvažavaјući predloge opštinskih odbora u gradovima u koјima se izbori održavaјu Prava Crna Gora će u nekim opštinama učestvovati samostalno, a u nekim u koaliciјi, dodali su iz Prave CG.

- Odbori Prave Crne Gore u Baru, Budvi, Biјelom Bolju i Žabljaku doniјeli su јednoglasne odluke da na izborima nastupaјu samostalno i ta odluka јe podržana od strane glavnog odbora partiјe.

Prava Crna Gora će u Podgorici, Kolašinu, Plavu i Zeti nastupati u koaliciјi sa Demokratskim frontom, dok u Danilovgradu nastupamo u koaliciјi sa Uјedinjenom Crnom Gorom - naveli su iz partije.

Imaјući u vidu važnost predstoјećih lokalnih izbora, Prava Crna Gora će dati svoј maksimum u svim gradovima, kako bi se konačno oslobodili nazadne i kriminogene politike DPS-a i na lokalnom nivou, poručili su u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 05:48