foto: DPS / - FOTO: DPS
24/09/2022 u 19:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Predata izborna lista koalicije DPS, SD, SDP, LP u Tivtu

Kako je saopšteno iz DPS-a, ovu koaliciju okupila je želja za borbom za prave i istinske vrijednosti grada, te vraćanje Tivta Tivćanima

Danas je u Tivtu predata izborna lista "PRAVA STVAR, Za Tivat svih nas Koalicija DPS, SD, SDP, LP”

Kako je saopšteno iz DPS-a, ovu koaliciju okupila je želja za borbom za prave i istinske vrijednosti grada, te vraćanje Tivta Tivćanima.

- Dakle, akcenat je prije svega na građaninu kao pojedincu i stvaranje boljih uslova života u gradu, dodaju oni.

Nositeljka, Dubravka Nikčević, izrazila je da joj je velika čast i zadovoljstvo što predvodi izbornu listu na kojoj se, kako je istakla, nalaze stručni i sposobni ljudi, koju su nadasve časni, vrijedni i odgovorni ljudi, spremni da preuzmu obavezu da budu predvodnici nove etape razvoja Tivta.

image

foto: DPS

- FOTO: DPS

Tivat zaslužuje bolje i hoće naprijed. Vidjeli smo u protekle dvije godine izbora 2020. godine šta znače promjene i da li su to bile promjene na dobro. I mi kažemo da hoćemo promjene, ali samo one koje su nabolje.

Saopštila je da Tivat ima sve uslove za krupan razvojni iskorak ali da treba raditi na realnim i dostižnim ciljevima za naredne četiri godine.

- Mi imamo jasan plan i konkretan program. Hoćemo da budemo u službi pravih ciljeva sa pravim rezultatima, istrajno, svakodnevno u korist kvaliteta života Tivćanki i Tivćana i to posvećeno gradeći harmoničnu građansku zajednicu. Za mediteranski, građanski, za pun života Tivat. Takav je bio uvijek i biće opet. Ovo je pravi trenutak za pravu odluku. Radimo pravu stvar. Za pravu stvar. Za Tivat svih nas, poručila je Nikčević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 18:37