Лаличић / Фото: Иван Петровић Ипе
11/09/2021 u 12:29 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Предсједница тиватског ДПС-а: Није нас обесхрабрило што смо сад у опозицији

За вријеме власти ДПС-а , Тиват је потпуно преуређен и од града који се заобилазио постао пожељна туристичка дестинација, тврди Лаличић

Предсједница Општинског одбора ДПС-а Тиват Јованка Лаличић каже да их није обесхрабрило то што је ова партија Тивту прешла у опозиционе редове.

Како је казала на изборној конференцији овог ОО, протекле двије године обиловале су бројним активностима партије на локалном нивоу, а посебан печат тим активностима су, како тврди, дали локални избори.

- Из опозиционих клупа морамо наступати још јаче и срчаније. И ми смо на локалном нивоу озбиљно схватили јасне поруке бирача да се морамо мијењати, да морамо извршити кадровско подмлађивање и дати шансу неким новим људима са новом енергијом, али не заборавити и оне старије и искусне чланове, чије искуство је посебно драгоцјено- додала је Лаличић. 

Према њеним тврдњама, за вријеме власти ДПС-а са коалиционим партнерима, Тиват је потпуно преуређен и од града који се заобилазио постао пожељна туристичка дестинација у којој се радо долази и остаје.

image
- Фото: ДПС

- Успони и падови, порази и успјеси су иманентни свакој партији- закључила је Лалилић.

Скупу се, испред предсједништва партије, обратио Никола Јановић истакавши да је Тиват најбољи примјер града гдје је визионарска политика ДПС-а дала своје резултате и који су итекако видљиви.

- У периоду вршења власти ДПС-а било је и пропуста на које су нам гласачи указали на изборима прошле године, али смо сигурни да их више неће бити, јер смо спровели промјене и на локалном и на националном нивоу које ће дати резултате врло брзо, почевши од избора новог ОО до мјесних одбора, Општинског одбора младих и  Женске алијансе- казао је он.

image

Фото: ДПС

- Фото: ДПС

На скупу се обратио и генерални секретар партије Александар Богдановић који је исктакао да је изборна конференција у Тивту показала допринос амбицији да се постугне пуни ефекат кроз кадровско јачање партије. 

- Kроз реформе на локалном нивоу сигуран сам да ћемо добити квалитетну кадровску структуру која нам је свима потребна како бисмо очували грађански карактер европске Црне Горе- поручиоп је он. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:47