/ - Алекса Бечић
21/07/2021 u 13:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Предсjедник Скупштине Црне Горе честитао Дан општине Шавник

Велики историjски значаj 22. jула прожима у себи jунаштво, храброст и чоjство дробњачког краjа у борби за слободу, као наjузвишениjу вриjедност, каже у честитки Бечић

Предсjедник Скупштине Црне Горе Алекса Бечић честитао jе 22. jул, Дан општине Шавник, предсjеднику Општине Jугославу Jакићу и предсjедници Скупштине општине Надежди Котлица.

- Користим прилику да у име Скупштине Црне Горе и своjе име, Вама, и свим грађанкама и грађанима Шавника, у години када славимо 80 година од општенародног устанка, вођеног идеjом антифашизма и борбе за ослобођење наше земље, са поносом честитам 22. jул, Дан општине Шавник - каже Бечић.

Велики историjски значаj 22. jула, истиче, прожима у себи jунаштво, храброст и чоjство дробњачког краjа у борби за слободу, као наjузвишениjу вриjедност.

- У протеклим децениjама, свjедоци смо да се наша држава суочава са одласком младих људи из сjеверних краjева, што нас обавезуjе да борба за младе људе и улагање у њихов развоj мора остати приоритет.

Туристички потенциjали овог подручjа, богатог нетакнутом природом, чистим риjекама и jезерима, као и љубазним и племенитим домаћинима, погодан су инвестиоциони простор за значаjне инфраструктурне проjекте, коjи ће доприниjети подизању животног стандарда становништва, што би, сигуран сам, стимулисало људе да остану и привређуjу у своjоj општиниж - истиче предсједник Скупштине.

Чврсто је увjерен да општини Шавник предстоjи економски, социjални и туристички напредак, као и да ће се кроз политику отварања нових радних мjеста омогућити запошљавање домицилног становништва.

- У то име, овим путем Вам jош jедном честитам Дан општине Шавник - наводи у честитки Бечић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:53