/ - фото: Ж.Б.
16/10/2021 u 15:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Представници ДПС-а: Одговорно смо управљли Луком Котор

Увјерени смо да политиканство којем прибјегавају појединци не може нарушити углед компаније и људи који су одговорно обављали своје послове, наводи се у саопштењу

Сви који су претходних година у име Демократске партије социјалиста (ДПС) на било који начин били ангажовани у компанији Лука Котор радили су одговорно, професионално и законито, саопштили су из Општинског одбора те партије у Котору.

- То се посебно односи на период пандемије, када је одлукама националних органа обустављена основна дјелатност компаније. Управо је таквим односом сачувана супстанца компаније, заштићени интереси запослених и власника капитала и створене претпоставке да се након окончања таквих мјера крене поново у пословне активности- рекли су из которског ДПС-а.

Они су додали да је активности Луке Котор увјек карактерисала транспарентност у раду, као и да су све одлуке биле јавне и доступне, а провјеравали су их надлежни органи, инспекције и ревизори.

- Увјерени смо да политиканство којем прибјегавају појединци не може нарушити углед компаније и људи који су одговорно обављали своје послове- наводи се у саопштењу.

Они су поручили и да неће коментарисати дешавања у вези именовања и разрјешења извршног директора Луке Котор и ујдурму коју приређују грађанима Котора и широј јавности особе запослене у компанији, а чији су поступци и дјеловање итекако познати и которској и цјелокупној црногорској јавности.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

<p>Ilustracija</p>

MUP otvorio e-mail adresu za slanje upita i prigovora povodom lokalnih izbora u Budvi i Andrijevici Uoči izbora za odbornike u Skupštini opštine Budva, koji će se održati 26. maja 2024. godine, kao i izbora za odbornike u Skupštini opštine Andrijevica, koji će se održati 2. juna 2024. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova otvorilo je novu e-mail adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

25. april 2024 16:34