/ ФОТО: Иван Петровић
15/04/2022 u 09:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Премијер честитао Ускрс по грегоријанском календару

Премијер Кривокапић казао је да највећи хришћански празник све људе позива на праштање, помирење, разумијевање и заједништво

Предсједник Владе Црне Горе Здравко Кривокапић честитао је Ускрс надбискупу барском, монсињору Року Ђонлешају, бискупу которском, монсињору Ивану Штироњи, као и свим вјерницима који овај празник славе по грегоријанском календару. 

Премијер Кривокапић казао је да највећи хришћански празник све људе позива на праштање, помирење, разумијевање и заједништво. 

- Сваком времену, па и нашем, потребне су ријечи утјехе и љубави које са собом носе ови празнични дани када сваки човјек понаособ треба да се сјети личних успјеха и узлета, пораза и  погрешних одлука, али и да осјети радост нових, наступајућих дана у којима нам се пружа шанса да исправимо своје грешке, да се оснажимо и несебичним поступањем и задобијеним повјерењем обогатимо своју најближу заједницу и Црну Гору. Ускрс нас учи, обавезује и подсјећа да поштујемо једни друге, да са искреном емпатијом сагледавамо сва збивања у ближем и даљем окружењу и са пажњом дочекамо све који у Црној Гори налазе свој спас и топло скровиште. Још једном, свима који славе Христову побједу живота, вјере, наде и љубави, желим да у здрављу, миру и благостању проведу ове благе дане са  најдражима- стоји у честитки Кривокапића.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 15:57