Посланица ДПС Сузана Прибиловић / - фото: ДПС
12/06/2021 u 13:17 h
Dan.Dan.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Прибиловић: Лепосавић jош jедном показао да jе недостоjан функциjе

Уколико партиjе из владаjуће већине у његовим ставовима о Сребреници ниjесу нашле довољно jак разлог да га смиjене, оваj нови покушаj урушавања правног система ваљда ће их напокон приморати, казала је Прибиловић

Од министра Лепосавића, чиjи су дани на функциjи одброjани, ништа се друго и ниjе могло очекивати него да размишља како да настави са урушавањем и правног система и угледа Црне Горе, казала је  посланица ДПС-а у Скупштини Црне Горе Сузана Прибиловић.

– Ваљда силно охрабрен тиме што се „лиjеп“ глас о њему, као негатору геноцида у Сребреници, чуо и у Савjету безбjедности УН, ове седмице осмислио jе тзв. Закон о амнестиjи учесника jавних окупљања – истиче Прибиловић.

У томе можда и не би било ничега спорног, да амнестиjа ниjе предвиђена за оне коjи су у периоду од краjа 2019. до маjа 2020. насртали на полициjу, беспризорно ширили епидемиjу вођени своjим политичким интересима и свjесно кршили мjере уведене због сузбиjања пандемиjе коронавируса.

– Знаjући Лепосавића и његов „експертски“ доживљаj правне науке, не чуди нас то што jе прибjегао изради акта коjим ће грађанима поручити да доказани прекршаjи и кривична дjела могу бити опроштени – само ако сте политички и идеолошки подобни – истиче Прибиловић.

Уколико поjедине партиjе из владаjуће већине у његовим ставовима о Сребреници ниjесу нашле довољно jак разлог да га смиjене - оваj нови покушаj урушавања правног система ваљда ће их напокон приморати да и сами дигну руку против човjека коjи jе од самог почетка jасно показао да jе недостоjан функциjе на коjоj се, стицаjем чудних околности, налази, закључује Прибиловић у саопштењу.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
30. april 2024 11:49