Сузана Прибиловић / - DPS
02/08/2021 u 12:46 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Прибиловић: Странке на власти свакодневно показуjу колико су недостоjне своjе улоге

Истиче да је одличjе за глупост, ипак, припало неупућеним службеницима из Кривокапићевог кабинета, "вjероватно истим онима коjи забораве да за предсjедника Владе Црне Горе треба твитове да пишу на иjекавици"

Мало ко више може да испрати ко кога напада и за шта, као и ко кога и због чега оптужуjе у међусобним обрачунима чланова власти. Jедино jе свима jасно да тако посвађани између себе, политички неписмени, уз катастрофалне резултате, они ниjесу ништа друго до група непоправљивих политичких аматера, коjи, иако заслужуjу jедни друге, свакако су недостоjни улоге коjа их jе, ни криве ни дужне, запала, каже Сузана Прибиловић, посланик ДПС-а у Скупштини Црне Горе.

- Из свега што су у афекту ових дана саопштавали jедини о другима, jедино што смо схватили да у власти нема тога ко не ради за ДПС, да су сви до jедног издаjници и да су сви од првог дана истраjавали у рушењу договора коjи су постигли када су правили власт - каже Прибиловић.

Истиче да је одличjе за глупост, ипак, припало неупућеним службеницима из Кривокапићевог кабинета, "вjероватно истим онима коjи забораве да за предсjедника Владе Црне Горе треба твитове да пишу на иjекавици, дакле, такви `професионалци` су jуче у некакву завjеру против премиjера, успjели да угураjу заjедно Демократски фронт и мањинске странке?!"

Како год, каже, а без жеље да се миjешају у њихов афективни jавни диjалог, "сигурни смо да jе грађанима jасно - да свим структурама из актуелне власти jедино за руком полази то да увиjек изнова доказуjу колико су неозбиљни и недорасли, док без престанка креираjу атмосферу `ријалити` програма, jош од дана када су почели њихови договори о формирању власти".

- Све то наjбоље говори и да jе Демократска партиjа социjалиста, уз традиционалне партнере из опозициjе, данас jедина одговорна, зрела и конструктивна политичка снага у Црноj Гори. А свако ново приземно препуцавање конституената власти, само jош jедном потврђуjе ту неспорну чињеницу - истиче Прибиловић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 23:05