Sa skupa Ima nas / - EVROPSKE I GRAđANSKE SNAGE
12/12/2022 u 07:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Protest Pokreta "Ima nas": Neće biti kompromisa sa odbranom državnih interesa

Crnogorski sinovi i kćeri koji nikad nikad izdat‘ neće, braćo i sestre sad je ili nikad, svi u crvene kolone ljubavi, svi da je branimo opet, i opet, i koliko god puta da treba, jer je ne damo nikom, nikad, poručili su iz Pokreta

Protest Pokreta "Ima nas" zakazan je za danas u 11 časova, a najavljen je i prolazak auto kolona ulicama Glavnog grada.

Nakon današnjih pregovora jasno je da je dio političkih partija spreman da ide do kraja u rušenju ustavnog poretka i uništavanju države i da je odgovor građanske i evropske Crne Gore obaveza svakog odgovornog pojedinca u zemlji, poručeno je iz Pokreta juče u saopštenju.

Kako su kazali, neće odustati od svojih zahtjeva i neće biti kompromisa sa odbranom državnih interesa.

- Zato pozivamo građane da budu pripravni i da prate naša uputstva tokom čitavog dana kako bi na adekvatan način odgovorili očiglednoj namjeri da se rušenjem institucija i ustavnog poretka uruše i temelji države. Može, odgovor je jasan! Odustajanja nema, odlučno ćemo braniti institucije - naveli su iz Pokreta.

Crnogorski sinovi i kćeri koji nikad nikad izdat' neće, braćo i sestre sad je ili nikad, svi u crvene kolone ljubavi, svi da je branimo opet, i opet, i koliko god puta da treba, jer je ne damo nikom, nikad, dodaju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 08:01