Тања Кнежевић Перишић / - Пфринтскрин
16/07/2021 u 14:53 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Пукло у Патриотско - комитском савезу: Кнежевић Перишић тужи бивше саборце

Она је поднијела кривичну пријаву после бруталног блаћења у саопштењу које су прије неколико дана њене бивше колеге доставиле медијима

Татјана Кнежевић Перишић, председница Патриотског–комитског савеза нашла се на удару бивших сабораца и због увреда које су јој упутили, пресавила је табак и тражиће да све речено докажу на суду.

Кнежевић Перишић је саопштила је да се већ дуже вријеме налази на удару неколио, сада већ бивших сабораца. Она је, како наводи, поднијела кривичну пријаву после бруталног блаћења у саопштењу које су прије неколико дана доставили медијима.

- Ћутала сам готово цијело време на сва та небулозна саопштења, ради  неког јединства, али након што је један портал, на моје велико чуђење, објавио њихово саопштење у којем сам страшно извријеђана, то нисам могла прећутати, саопштила је Кнежевић Перишић, објавили су медији.

подсјећајући да је у том саопштењу оптужена да је ратни хушкач из деведесетих година, жена која је тада подржавала идеју због које се десио “геноцид” у Сребреници, предсједница која је узела паре за патриотске ауто-колоне, неке донације, те жена због чијих саопштења је ПКС постао фашистичка партија.

-Списак тих бљувотина је велики. Али, све што је написано мораће доказати на суду - поручује Татјана Кнежевић Перишић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

18. septembar 2021 20:28