/ - КЕМАЛ ПУРИШИЋ
14/02/2022 u 14:45 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Пуришић изабран за предсједника одбора Бошњачке странке у Плаву

Истиче да ће намјера у наредном периоду бити унапрјеђење политичких процеса, с акцентом на општину Плав

Чанови новог сазива Општинског одбора Бошњачке странке Плав, на конститутивној сједници, изабрали су Кемала Пуришића, за новог предсједника одбора. Пуришић је на тој позицији наслиједио Дамира Гутића.

У новом сазиву ОО, који броји 45 чланова, двије трећине су чланови који до сада нису били у органима партије. Међу новоизабранима, 31 члан је са високом стручном спремом, различитих звања, што гарантује комплетно вођење политике у свим областима.

Кемал Пуришић је дугогодишњи високи функционер Бошњачке странке. Бивши је потпредсједник партије, у два сазива је био посланик БС у Скупштини Црне Горе, а током мандата 42. Владе Црне Горе био је министар рада и социјалног старања.

Истиче да ће намјера у наредном периоду бити унапрјеђење политичких процеса, с акцентом на општину Плав.

-Циљ је наставак досљедне реализације Програма БС и изборних обећања, с акцентом на афирмацију бошњачке културе и других посебности. Такође, динамичан, инклузиван и уравнотежен развој општине, приоритети су за наредни период. Радићемо на отварању нових радних мјеста и побољшању животног стандарда наших грађана, кроз валоризацију бројних, а неискориштених развојних ресурса општине Плав- казао је Пуришић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 06:34