Данило Вукчевић / - Данило Вукчевић
18/11/2021 u 17:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ПзП: Приведен наш млади активиста, полицајци му пријетили

Апелују да се њихов активиста Данило Вукчевић пусти на слободу

Млади активиста Покрета за промјене Данило Вукчевић приведен је данас око 11 сати, саопштено је из Мреже младих Покрета за промјене.

 - Обавјештавамо јавност да је данас око 11 часова брутално приведен млади актвиста ДФ-а Данило Дачо Вукчевић. Ово није први пут да се овај младић приводи због политичког неслагања са локалним режимом. Наиме, интервентна јединица је без повода, као и сваки пут раније, извршила безразложно заустављање возила. Потом су услиједиле пријетње од стране полиције као што су "поломићемо ти руке и ноге" а посто је био са стрицем у колима исте увреде и пријетње су упуцуне и њему - наводе из Мреже младих.

Како додају, стриц Вукцевића није реаговао али је Данило реаговао на ову злоупотребу службеног положаја упитавши зашто се тако понашају према њима.

 - Након тога је приведен само Вукчевић, не и његов стриц. Како сазнајемо интервента јединица оптужује Вукчевића да је заправо он њима пријетио, не маривси за сведоке који су били присутни. Овим путем и у име наше партије апелујемо на надлежне органе да се нас активиста пусти на слободу. У супротном ћемо бити свјесни да је сјенка старог резима и даље присутна у овој институцији - наводе из ПзП-а.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 03:13