/ - Предсједник будванске УРЕ Блажо Рађеновић (ФОТО: УРА)
19/05/2022 u 19:03 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рађеновић: Туристе дочекује хаос проузрокован злоупотребама човјека који води Будву

Како је казао, поред неусвајања Одлука предсједника Општине, услиједила су неусвајања програма рада и финансијских планова у два предузећа

Предсједник будванске УРЕ Блажо Рађеновић огласио се поводом актуелне политичке ситуације у Будви.

-И док би Будва требала да слави и уђе са богатим културноумјетничким програмом и пуним угоститељским локалима у сусрет дрзавним празницима, туристе и посјетиоце це дочекати хаос, проузрокован злоупотребама, немаром и нерадом човјека који води Будву а у њој не живи, јер се вјероватно својих поступака и сам стиди. Након данашњег одбијања предложених одлука предсједника Опстине Будва Марка Царевица од стране  повјереника у СО Будва потпуно логицан слијед догађаја од стране повјереника је да Царевић буде смјењен- саопштио је данас предсједник будванске УРЕ Блажо Рађеновић.

Како је казао, поред неусвајања Одлука предсједника Општине, услиједила су неусвајања програма рада и финансијских планова у два предузећа а тиме и стекли услови за разријешење УО и менаџмента у тим предузећима.

-Посебно имајући у виду да смо у туристичку сезону ушли без ријешавања горућих проблема кад је у питању канализациона и водоводна мрежа, губици на водоводној мрежи и изливање канализације на петровачкој плажи. И кроз овакав приступ од стране Царевића али и предузећа јасно се да закључити да смо у Будви добили замјену, а не истинске промјене, јер је све остало исто само су други актери. Очекујемо да Владини повјереници пронтно реагују и тиме оправдају улогу коју им је Влада повјерила, како штета по грађане не би била вишемилионска а послиједице далекосежније- закључио је Рађеновић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 04:30