/ - FOTO INSTAGRAM - RAADEVICBOBAN
05/09/2023 u 22:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Radević: Miloviću bliži partneri DPS-a od onih koje je Đukanović proganjao

Nažalost, vama su bliži Milovi partneri od onih koji su bili progonjeni od tog istog Mila. No, to je vaš obraz i poštenje, kazao je Radević

Generalni sekretar Slobodne Crne Gore Boban Radević kazao je da je šokiran izjavom visokog funkcionera Evrope sad Andreja Milovića koji je, kako kaže "Vladislava Dajkovića izjednačio sa funkcionerima Bošnjačke stranke".

Milović je u gostovanju na TVCG, a govoreći o postizanju dogovora sa koalicionim partnerima kazao da princip inkluzivnosti nije uvijek dobar, jer je on na primjeru kadriranja u Glavnom gradu na funkciju postavio Vladislava Dajkovića, Emira Labudovića, Dragana Koprivicu, Bećira Vukovića..., te da ne vidi da su kadrovi Bošnjačke stranke lošiji od pomenutih osoba.

"Gospodine Miloviću, vi najbolje znate da Vladislav Dajković za razliku od Bošnjačke stranke i Ervina Ibrahimovića nikad nije nijedan euro ukrao od države Crne Gore, niti je ikad sarađivao sa DPS i Milom Đukanoviće", kazao je Radević u reagovanju.

Kazao je da su, nažalost, Miloviću bliži partneri bivšeg predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

"Nažalost, vama su bliži Milovi partneri od onih koji su bili progonjeni od tog istog Mila. No, to je vaš obraz i poštenje", kazao je Radević.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:48