/ - Фото: Радничка партија
09/05/2022 u 10:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радничка партија: Хвала прецима на побједи и слободи!

Поносан сам на своје претке који су се искрено борили и изгубили животе не дочекајући да виде плодове своје борбе, казао је предсједник Радничке партије Максим Вучинић

Дан побједе над фашизмом је дан  када се морамо сјетити оних који су поднијели највећу жртву за ту побједу, поручују из Радничке партије.

-Црна Гора је у другом свјетском рату као и у сваком који је војевала дала  своје најбоље кћери и синове, међу њима и троје Вучинића, Милицу, ДјордјИја и Божа. 9. мај је такође дан када би свака породица у Црној Гори требало да се сјети  предака који су својом жртвом учинили да живимо у слободарској држави са осјећајем побједе. Такође морамо учити младе генерације правим тековинама, које су у времену бившег режима биле угрожене. Међутим и даље постоје значајне политичке снаге које желе да прекроје историју и изједначе погрешне са правим личностима- наводе они.

-Морамо јасно рећи да тековине 12. и 13. јула нијесу исте тековине, и да Црну Гору можемо градити само на истини и на правим вриједностима. Поносан сам на своје претке који су се искрено борили и изгубили животе не дочекајући да виде плодове своје борбе- казао је предсједник Радничке партије Максим Вучинић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 09:57