/ Foto: IVAN PETROVIC-IPE
02/06/2022 u 09:32 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радничка партија: Меденица је у Спужу, али њен утицај се и даље осјећа

Нажалост, захваљујући УРА, ДПС се вратио на власт, иста она партија коју сви знамо да је од државе направила легло корупције и кримимала, наводе из партије Максима Вучинића

Бивша предсједница Врховог суда Весна Меденица је у притвору, али њен утицај се и даље јасно осјећа у Судском ситему, кажу из Радничке партије, на чијем је челу Максим Вучинић. 

-Питање је до када? Питамо се гдје је држава владавине права у свему овоме? Они за које сви знамо да поуздано имају милионе нелегално стеченим радњама, углавном на штету народа, шетају градом као угледни грађани. Њихово поријекло имовине се не испитује. Правда за невине, питање је да ли ће бити мјеста у Спужу за све оне који то мјесто одавно заслужују, ако икада буде државе владавине права- наводе из ове партије. 

Подсјетили су да је током јучерашњег дана Милану Kнежевићу потврђено четири мјесеца кућног притвора.

- Још један доказ у низу да је црногорски судски систем мјесто гђе и даље коло воде пулени некадашње предсједнице Врхововног суда недавно ухапшене Весне Меденице. Поставља се питање како је могуће да суд као једна озбиљна институција дозволи да се у Дневнику објављује усмена пресуда која још увијек није била написана Милану Kнежевићу? Нажалост, захваљујући УРА, ДПА се вратио на власт, иста она партија коју сви знамо да је од државе направила легло корупције и кримимала, гдје су на битна мјеста у правосуђу довођени људи, који су морали да покривају нелегалне радње челиника ове партије- закључују у саопштењу. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 10:38