Лого Радничка партија / - фото: Радничка партија
14/02/2022 u 16:12 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радничка партија: Најоштрије осуђујемо вандалски чин паљења аутомобила посланика Ђуровића

Црна Гора коjа се опредиjелила за Европски пут интеграциjа баштинећи демократске принципе, мора пронаћи рjешење да се што приjе стане на краj оваквим и сличним поступцима

Из Радничке партије најоштрије су осудили вандалски чин паљења аутомобила посланика Демократског фронта Деjана Ђуровића и апеловали на надлежне органе да предузму све потребне мjере како би се починиоци што приjе пронашли и одговарали пред лицем правде.

- Свjедоци смо да jе у посљедње вриjеме у Црноj Гори све више инцидената и провокациjа изазваних политичким тензиjама. У све више поларизованом друштву, поjединци показуjу нетрпељивост и нетолеранциjу према актуелним дешавањима шаљући лошу слику цjелокупног друштва међународноj заjедници. Црна Гора коjа се опредиjелила за Европски пут интеграциjа баштинећи демократске принципе, мора пронаћи рjешење да се што приjе стане на краj оваквим и сличним поступцима коjи ствараjу лошу атмосферу у друштву коjе jе ионако под тензиjом због сложене политичке ситуациjе у коjоj се налазим - поручили су из Радничке партије.

Како су истакли мир, слога толеранциjа, принципи су коjим се морамо водити ствараjући друштво културног диjалога, гдjе ћемо сви научити да и поред тога што смо различити, поштуjемо право сваког поjединца да има другачиjа политичка увjерења, људске ставове, да припада другоj вjери и нациjи.

- Без тога, нема наприjед, ни пута ка бољем животу и стабилноj друштвеноj клими гдjе ће се сваки грађанин без обзира на то коjе политичка опредjељења подржава, или коjоj вjери и нациjи припада, моћи jасно да искаже без боjазни да ће му се због тога нешто лоше догодити - казали су из Радничке партије.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 07:50