/ - фото: Радничка партија
14/11/2021 u 13:00 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радничка партија осудила напад на Раонића: Мора ли све бити укаљано изливима мржње, вриjеђањем и приjетњама…

Лица коjа су показала насилничко понашање за исти чин треба да одговараjу пред лицем правде, казали су из Радничке партије

Вербални напад на директора РТЦГ Бориса Раонића, коjи jе био у друштву малољетног сина током jучерашњег меча Црна Гора - Холандиjа, од стране jедне групе навиjача коjи себе називаjу патриотама и ултра Црногорцима, jош jедан jе у низу догађаjа пред коjим не можемо да се не застидимо и не запитамо због чега лиjепи догађаjи, попут спортског надметања, гдjе треба да покажемо патриотски дух и подржимо наше репрезентативце, мора бити укаљан изливима мржње, вриjеђањем и приjетњама..., наводе из Радничке партије.

- Да ствар буде jош гора, поjедини медиjи у Црноj Гори су ликовали над понашањем ових "навиjача" и преносили коментаре са друштвених мрежа коjи су подржавали онакво понашање. Улога медиjа у jедноj слободноj држави коjа тежи да функционише по приципима демократских постулата не треба да буде ширење мржње и подржавање насилничког понашања, већ обjективно и непристрасно извjештавање о догађаjима.

А сада jе на органирама реда и мира да ураде своj дио посла. Лица коjа су показала насилничко понашање за исти чин треба да одговараjу пред лицем правде. Друштво у коjем поjединац коjи се налази на jавноj функциjи без боjазни не може поћи да присуствуjе jедном лиjепом догађаjу какав jе меч репрезентациjе Црне Горе а да не буде физички и вербално нападнут, одлика jе нестабилног друштва, коjе jе нажалост подjељено по броњим питањима, између осталих политичким, етничким, националним - наводи се у саопштењу Радничке партиjе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 23:07