Лого Радничка партија / - фото: Радничка партија
15/09/2021 u 12:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радничка партија осудила пријетње упућене Абазовићу

Позивају надлежне да одговоре на овакве догађаје

Пријетње и вријеђање посебно на националној и вјерској основи представника било које политичке партије најоштрије осуђујемо, поручили су из Радничке партије.

Овога пута на мети је био поптредсједник Владе и одборник ГП УРА Дритан Абазовић који је био изложен вербалном малтретирању и вријеђању од стране такозвних ,,браниоца државе Црме Горе” под диригентском палицом њиховог вође Мила Ђукановића.

 - Нажалост, ових дана смо свједоци све чешћих напада на представнике народа, од појединаца који не поштују, другачије мишљење, политичко опредјељење, вјерски интентитет, којима ништа није свето. Позивамо надлежне органе да адекватно одговоре на овакве и сличне догађаје, али и на цјелокупно друштво да се спусте тензије, како би могли заједно поштујући различитости и то што смо сада у овим тешким околностима нажалост подијељени по многим питањима, опредијелимо  за пут пут напретка, а не затуцаности и назадовања - наводе из ове странке.

Како истичу, заједнички циљ је бољи животни стандард свих грађана и Црна Гора као демократка земља гдје ће се сваки грађанин осјећати сигурно и прихваћено без обзира на политичко опредјељење, вјеру, нацију, језик и боју коже.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 08:03