Maksim Vučinić / - RADNIčKA PARTIJA
23/03/2023 u 07:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Radnička partija podržala Milatovića: Politika pomirenja nema alternativu

Demokratski front i Radnička partija će sve naše članstvo, simpatizere i resurse mobilisati u borbi protiv Đukanovića kao što bi uradili da je u pitanju naš kandidat na mjestu Jakova, navode u saopštenju

Radnička partija podržala je predsjednočkog kandidata Jakova Milatovića.

- Iskrena podrška Jakovu Milatoviću, da u ime svih nas zada odsudan udarac Milu Đukanoviću. Demokratski front i Radnička partija će sve naše članstvo, simpatizere i resurse mobilisati u borbi protiv Đukanovića kao što bi uradili da je u pitanju naš kandidat na mjestu Jakova. Kakva je borba protiv šefa političkog krila mafije najbolje zna naše članstvo. Stoga sve birače pozivam na jedan odgovoran odnos prema datom momentu! Politika pomirenja, borbe protiv organizovanog kriminala, korupcije i propasti države nema alternativu, zbog toga izađimo na izbore i pošaljimo Đukanovića u prošlost, navodi se u saopštenju.

Kako ocjenjuju, nakon 2. aprila Milo Đukanović biti samo predsjednik DPS-a, "a do će tada biti pojačan sunovrat njegove partije, koja je, nakon poraza 30. avgusta 2020. na razne načine pokušavala da se održi na političkoj sceni".

- Naravno to je bila samo njihova iluzija, a Đukanović kao najveći iluzionista više ne može da skrene pažnju javnosti sa krucijanih stvari, kriminala, korupcije i lopovluka. Prvi krug predsjedničkih izbora je pokazao da čak 62 odsto građana ne podržava Mila Đukanovića. Naravno, očekujem da će Đukanović koristiti sve dobro oprobane metode da postigne zadovoljavajući rezultat, počev od pritisaka i prijetnji, pa do dovođenja ljudi iz dijaspore novcem iz crnih fondova, navode iz Radniče partije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 12:45