/ фото: Радничка партија
06/04/2022 u 08:49 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радничка партија: Снабдијевање основним животним намирницама, политичко или економско питање

Не улазећи у оправданост и разлоге за ту одлуку, важнија је анализа реакције насе државе и наших државних органа, која је у великој мјери изостала, наводе они

Стручни савјет Радничке партије навело је да тече и четврта  недеља од када је Влада Републике Србије донијела Уредбу којом забрањује извоз основних животних намирница, односно брашна, уља и шећера.

- Не улазећи у оправданост и разлоге за  ту одлуку, важнија је анализа реакције насе државе и наших државних органа, која је у великој мјери изостала. Још једном се јасно види колика је грешка учињена и са економског становишта тиме што тренутно имамо ситуацију да се не зна ко треба да ријеши овај горући проблем, односно што је важнија трка за фотељама, од потребе да имамо стабилне изворе снабдијевања и нађих грађана, али и туриста које сви прижељкујемо у што већем броју. Када на то додамо дежурне и споредне теме, које намећу дежурни и споредни критичари и аналитичари, може се схватити бесмисао таквог поступања, ако не решавамо основна питања важна за свакодневни живот- навели су, поред осталог, из Радничке партије.

 Како наводе, основно за Црну Гору је пољопривреда, енергетика и туризам уз ресет индустрије и то је наша "идеја за ПЕТ, идеја за ресет",којом Радничка партија жели да учествује у развоју државе и да подсјети на приоритете било коју будућу Владу, а то је реално подизање стандарда наших грађана.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
11. maj 2024 04:55