МИЛЕТА РАДОВАНОВИЋ / - ФОТО: ГП УРА
21/01/2022 u 22:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радованић: Бечић дотакао дно подржавајући фашистичке узвике упућене Абазовићу

Још је више поражавајућа реакција самог Бечића - његово поздрављање након једног оваквог протеста и одобравање фашистичких узвика, чиме је унизио функцију предсједника Скупштине коју обавља, поручио је генерални секретар УРА

Алекса Бечић и његове "демократе" вечерас су, након дешавања испред зграде РТЦГ-а, дотакле дно. Организацијом скупа на коме се предсједнику Грађанаког покрета УРА, Дритану Абазовићу, скандирало фасистичким поклицима показали су њихово право лице. Још је више поражавајућа реакција самог Бечића - његово поздрављање након једног оваквог протеста и одобравање фашистичких узвика, чиме је унизио функцију предсједника Скупштине  коју обавља. То је та европска политика Демократа и парола "мир је наша нација, саопштио је генерални секретар Грађанског покрета УРА Милета Радованић.

, . Господине Бечићу, онај ко нема путера на глави, ко је искрен у својим намјерама, ко је спреман да жртвује све да би се у Црној Гори ствари покренуле и промијениле  на боље, тај и излази пред окупљене грађане. То је храброст, одлучност и спремност, за разлику од онога што сте Ви, који се кријете иза хештега #ПрессЦентарДемократа, до сада показали -  закључио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 10:52