фото: УРА / - фото: УРА
14/05/2022 u 10:41 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радованић – Колфирд: Ако буде одлучности ЦГ може бити примјер добре праксе ЕУ интеграција

На састанку са послницом Гвендолин Делбос истакнуто је да УРА и Црна Гора у Европском парламенту имају партнере а нарочито у породици зелених странака Европе

Европски зелени подржавају и похваљују борбу против криминала и корупције и интезивирање европског пута Црне Горе а помоћи ће и око структурних реформи у држави. Црна Гора, ако буде одлучна у својим настојањима, може бити примјер добре праксе европских интеграција, оцијењено је на састанку генералног секретара Грађанског покрета УРА Милете Радованића са Гвендолином Делбос Колфирд посланицом Зелених у Европском парламенту.

На састанку са послницом Гвендолин Делбос истакнуто је да УРА и Црна Гора у Европском парламенту имају партнере а нарочито у породици зелених странака Европе.

Наглашено је и да су Европски зелени поносни на све што је УРА урадила до сада у процесу реформи у Црној Гори и да подржавају инклузивну политику УРЕ.

На састанку је било ријечи и о развијању добросусједских односа са земљама у окружењу и констатовано да је то битан сегмент у процесу приступања Црне Горе ЕУ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 06:40