Милета Радованић / - УРА
25/01/2022 u 13:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радованић: Ракочевић не може да диктира услове и креира политички правац ЦГ

Да пробудимо господина Ракочевића из сна и прикажемо јаву – нема ништа од повратка ДПС-а на власт, наводи генерални секретар УРА

У недостатку медијске пажње, Никола Ракочевић је нашао начин да се појави у медијима на градској подгоричкој телевеизији, коју је његова партија приватизовала од новца грађана, како би очигледно јавности испричао свој синоћњи сан, каже Милета Радованић, генерални секретар УРА.

- Никола Ракочевић најмање је позван да диктира услове и креира политички правац Црне Горе имајући у виду да је његова партија највише одговорна за посрнуће Црне Горе и њене националне интересе и дубоку поларизацију друштва.

Да пробудимо господина Ракочевића из сна и прикажемо јаву – нема ништа од повратка ДПС-а на власт. Господине Ракочевићу, савјетујемо вас да што прије  схватите каква је реалност заправо - наводи у саопштењу генерални секретар УРА.

Истиче да ће Црна Гора ускоро добити европску владу без ДПС-а, да ће се одблокирати процеси и наставити бескомпромисна борба против криминала и корупције и привести правди све они коју су се огријешили о законе, државу и грађане ма како се они звали и ма које функције обављали. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

26. april 2024 14:40