/ Радованић (Фото: РТЦГ)
09/02/2022 u 15:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радованић: Разговарали са СНП-ом, позваће и Демократе

Такође, за касније данас или сјутра ујутро је договорено да се отворе разговори и са представницима, односно лидерима, Демократског фронта

Представници ГП УРА имали су јуче званичне разговоре са представницима Социјалистичке народне партије и мањинских странака,јавља Radio Crne Gore,преноси портал RTCG.

Такође, за касније данас или сјутра ујутро је договорено да се отворе разговори и са представницима, односно лидерима, Демократског фронта, саопштио је за Радио Црне Горе генерални секретар тог покрета Милета Радованић. Истакао је да ће упутити позив за почетак консултација и осталим партијама, укључујући и Демократску Црну Гору.

-Оно што нам треба у овом тренутку јесте дијалог и један конструктиван приступ, како бисмо што прије завршили све преговоре. Црна Гора не може да чека, и конслтације морамо што прије завршити и финализовати пројекат око мањинске владе, која ће у суштини бити европска влада-казао је Радованић за наш Радио.

Што се тиче оптужби колега из Демократске Црне Горе, Радованић је казао да се у Ури баве озбиљном политиком и то неће коментарисати.

-Одувијек смо били за мирна и достојанствена окупљања, и подржавамо тај вид изражавања протеста и окупљања грађана- закључио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 01:33