Петровац, возила / - фото: ДПС Будва
20/06/2021 u 17:13 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ДПС: Хаос на улицама Петровца, а сезона тек почиње

Дакле, већ сада се не може проћи улицама и тротоарима због немара градских служби а можемо замислити на шта ће личити Петровац када наступи шпиц сезоне

Претходних дана били смо свjедоци тоталног хаоса и закрчења саобраћаjа на петровачким улицама. Разлог за овакве догађаjе, коjи значаjно отежаваjу живот мjештана, jе непостоjање паук службе у Петровцу као и чињеница да су локална власт и предузеће Паркинг сервис потпуно неспремни и незаинтересовани ушли у сезону, казао је одборник ДПС-а у СО Будва Милош Радовић.

image

Милош Радовић

- фото: ДПС Будва

– Дакле, већ сада се не може проћи улицама и тротоарима због немара градских служби а можемо замислити на шта ће личити Петровац када наступи шпиц сезоне. Колико су градски челници незаинтересовани за рjешавање овог проблема говори и чињеница да ниjесу обезбиjедили ни локациjу на коjоj би се евентуално могла одлагати непрописно паркирана возила – истиче Радовић.

Из ДПС Будва позивају  надлежне локалне службе да се хитно позабаве овим проблемом, поготово у диjелу улице Ника Анђуса и улице изнад хотела Виле Оливе, jер туристичка сезона само што ниjе почела.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 12:35