Извјесно да ће до договора доћи: Радовић у студију ТВЦГ
08/07/2021 u 09:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радовић: Нијесам за изборе у Будви, али ко јесте зна пут

На питање зашто је одбио да закаже нову сједницу на којој би се поново гласало, Радовић је појаснио да није у питању одбијање нити заказивање било какве нове сједнице

Предсједник Скупштине општине Будва Крсто Радовић казао је да је против нових локалних избора у метрополит црногорског туризма, а да они који мисле да би Будвани опет требало на биралишта - знају који је пут до тога.

-Никакав проблем, нека предузму све што треба и даћемо мишљење о томе. Договор је ипак извјестан и не сумњам да се неће направити- рекао је Радовић у Јутарњем програму ТВЦГ.

Подсјећамо, политичку ситуацију у Будви усложнило је то што локални парламент није усвојио Извјештај о раду предсједника Општине Будва Марка Царевића.

На питање зашто је одбио да закаже нову сједницу на којој би се поново гласало, Радовић је појаснио да није у питању одбијање нити заказивање било какве нове сједнице.

-То је сједница која је и даље у току била, захтјев је био колега да се понови гласање. То пословнички није могуће. Први пут би у историји било да се тако нешто деси-рекао је Радовић.

Демократска Црна Гора је била уздржана током гласања о Извјештају јер су сматрали да има мањкавости у документу.

Говорећи о туристичкој сезони, Радовић је рекао да је задовољан, али да не би желио да превише хвали резултате Владе Црне Горе и Туристичке организације.

-Будва је пуна, нека се овако настави и мислим да ћемо имати добре резултате- рекао је Радуловић, наводећи да је финансијска ситуација у граду стабилна.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 16:40