/ - Милош Радовић
27/12/2021 u 09:55 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радовић: Потребе мјештана Петровца и Буљарице занемарила локална власт

Ипак борба за фотељама код тренутне власти има примат у односу на интересе и захтјеве грађана, истакао је он

Милош Радовић, одборник ДПС у СО Будва, саопштио је да власт у Будви је по ко зна који пут показала незаинтересованост и неразумијевање за грађане Петровца и Буљарице.

- Један од најљепших дјелова наше обале је препуштен небризи општинских челника, који од силне борбе за фотељама и функцијама, немају времена посветити се грађанима и њиховим потребама.  И поред упозорења да грађани Петровца у своме мјесту нијесу у могућности да на располагању имају нити једну банку, да у пошти на шалтеру ради само један службеник, да канцеларије Комуналног предузећа и Електродистрибуције не постоје, да грађани у Дому здравља немају приступ доктору у јутарњим часовима и још низа других случајева, локална власт се опет оглушила о захтјеве Петровчана.  Једина информација из нашег мјеста која је отишла у јавност је отварање игралишта и то по систему ко ће први да пресјече врпцу, па је наведено игралиште у свега пар дана два пута отворено. Први пут од стране предсједника Општине, а други пут га је отворио предсједник Скупштине. Разлог томе је да се први људи општине не би случајно сусрели, што довољно говори о тренутној будванској власти- навео је Радовић.

За то вријеме, како је нагласио, у Буљарици ничу дивље депоније и приручни каменоломи, одлаже се отпад и разни грађевински материјал.

- О изливању канализације у љетњим мјесецима да не говоримо. Свједоци смо да је све препуштено стихији и девастација, што се види на сваком кораку. Ипак борба за фотељама код тренутне власти има примат у односу на интересе и захтјеве грађана- истакао је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 06:38