/ - FOTO: INSTAGRAM
09/03/2023 u 12:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Radulović: Hajka protiv mene je proizvod retrogradnih politika prošlosti

Očigleno je da je Jodži pomrsio konce mnogima, i onima koji ne vole svoji zemlju i državu. Ovaj mali je voli i ići ce do pobjede, poručuje on

Predsjednički kandidat Jovan Jodžir Radulović reagovao je nakon jučerašnjih prijava građana koji su putem aplikacije za provjeru potpisa podrške birača kandidatima na predstojećim predsjedničkim izborima ustanovili da su im zloupotrebljeni podaci - odnosno da su, ne svojom voljom, dali podršku.

- Poštovani građani koristim priliku da vas izvijestim da sva hajka koja se digla protiv mene samo je proizvod svih onih retrogradnih politika prošlosti koji nikako ne mogu da se pomire da je jedan autsajder pomrsio konce mnogima. Svi oni koji su najavili tužbe, a nalaze se na listama Jakova i mene i drugih kandidata su samo osvjedočeni ljudi koji su u prošlosti 2018. godine isto ovo radili zarad interesa nekih drugih partija, naveo je Radulović.

Dalje navodi: "Je li moguće da su se moji protivkandidati prepali toliko jednog Jodžira?"

Mišljenja je da sve što radi, transparentno radi sa sobom, sa svojim reklamama, smijehom, humorom i svojom porodicom.

- Tako sam i skupljao potpise. Svima vama još jedna velika zahvalnost koji ste mi dali potpise i putem društvenih mreža slali podatke. Da li ima zloupotreba ja to ne znam,nisam neko ko se može baviti time. Papiri potpisa podrške su se takođe nalazili u svakom gradu, kasnije su mi se dostavljali ti papiri, tako da ne znam ko se potpisivao, ili da li je mogu i da sumnjam neko isti od političkih partija to uradio, ako bi me eliminisao. Ja sigurno nisam išao po kuca i krao lične karte. Kako nije isplivao ni jedan potpis gospodina Danilovića a znamo iz kakvih baza je prikupljao potpise, nego eto zaboga jedan Jodžir smeta na 10-tak izolovanih slučajeva, navodi on.

Navodi da je prilikom sakupljanja potpisa hajka bila o načcinu prikupljanja i pozivanja piutem društvenih mreza.

- Pa su se iz Agencije za zaštitu ličnih podataka oglasili i kazali da ukoliko neko šalje samovoljno podatke nije zloupotreba. Sad kad sam se kandidovao sam falsifikator potpisa podrške. Očigleno je da je Jodži pomrsio konce mnogima, i onima koji ne vole svoji zemlju i državu. Ovaj mali je voli i ići ce do pobjede, poručuje on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 12:35