Ђорђе Радуловић / Фото: Архива
15/08/2021 u 16:06 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радуловић: Потресени немилим сликама из Турске, саосјећамо и желимо без опоравак

Надамо се да ће након трагичних догађаја овог љета народ Турске смоћи снаге да обнови изгубљено, написао је министар у телеграму

Министар вањских послова Ђорђе Радуловић упутио је изразе саучешћа и солидарности шефу турске дипломатије Мевлуту Чавушоглуу поводом разарајућих поплава које су погодиле неколико градова црноморске регије у тој земљи, однијевши људске животе и причинивши велику материјалну штету.

Радуловић је навео да Црна Гора искрено саосјећа са Турском, која биљежи данас на десетине жртава и несталих, изразивши истовремено наду да ће након трагичних догађаја овога љета, народ Турске смоћи снаге да обнови изгубљено.

- Дубоко смо потресени немилим сликама које долазе из Турске. У своје и име народа Црне Горе изражавам најдубље саучешће, али и увјерење да ће ваша земља пребродити тешке тренутке, те убрзо вратити њиховим домовима сународнике, који су усљед природне непогоде морали напустити своја огњишта. Црна Гора упућује у овом часу своју пуну солидарност, уз жељу за што бржим опоравком пријатељског турског народа - наводи се у телеграму.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

14. maj 2024 02:04