Бранко Радуловић / - Бранко Радуловић
05/05/2022 u 19:35 h
Ana GajevićAna Gajević
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радуловић: Спајић ми је стално говорио да сам геније, Дамјановић се ухватио вруће кртоле

- Направите одговоре на све функције и суштина је - немојте да љубите руке госпођи Попи и ЕУ. ЕУ ако хоће Црну Гору мора да нам даје помоћ - поручио је он Дамјановићу

Мени је министар Спајић стално говорио ви сте геније, ви сте супер. Немој да ме хвалиш, примијени то, казао је у парламенту посланик Покрета за промјене Бранко Радуловић.

Поручио је новом министру финансија Александру  Дамјановићу да жели нову економску политику, као и да прочита његову резолуцију

- Спајић је имао неку своју реченицу, и свој термин, то је злато,  то је супер. Молим вас прочитајте моје резолуције - Нова еконосмка политика и све реформе. Ја не знам колико је данас дефицит, али гарантујем да ми немамо довољно пара за све основне потребе грађана. Није суштина како стезати каиш, суштина нове економске политике су реформе - нагласио је он.

Поручио је да оће да два члана власти и опозиције буде у одбору Развојне банке.

- Је ли срамота да враћамо паре ЕУ јер немамо зреле пројекте - упитао је он Дамјановића.

Поручио је Дамјановићу да не спава јер се ухватио вруће кртоле.

- Направите одговоре на све функције и суштина је - немојте да љубите руке госпођи Попи и ЕУ. ЕУ ако хоће Црну Гору мора да нам даје помоћ. Дамјановићу, пратим вас.Подржаћемо оно што је добро, критиковати оно што је лоше, немој да вас опије функција - нагласио је он.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 06:31