Радуновић, Ђуровић и Краповић у Риму / -Фото: Скупштина ЦГ
09/10/2021 u 20:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радуновић и у Риму на протестима: "Били бисте добри Фронтовци"

Kолега Kраповић и ја смо се нашли усред сукоба полиције који протестују због “свега што се тиче владе”, казао је функционер ДФ-а

Функционери Демократског фронта и Демократа Славен Радуновић и Драган Краповић бораве у Риму, гдје су присуствовали Конференцији Уједињених нација о климатским промјенама. 

Међутим, Радуновић се током боравка у Италији задесио на протесту, па је прокоментарисао да демонстранти у Риму заслужују чисту десетку за храброст и упорност. 

- Сузавац, корњаче, домаћа атмосфера за црногорску делегацију која је овдје на припремном скупу пред глобалну конференцију о климатским промјенама. Kолега Kраповић и ја смо се нашли у сред сукоба полиције и људи који протестују због нашег скупа, али и “свега што се тиче владе”, како нам рекоше. Демонстранти заслужују чисту десетку за храброст и упорност. Били би добри Фронтовци- поручио је Радуновић. 

Радуновић и Краповић су у делегацији Одбора за туризам, пољопривреду, екологију и просторно планирање. Са њима у делегацији је и Данијела Ђуровић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 01:25