славен радуновић / - славен радуновић
17/11/2021 u 11:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радуновић: "Златне лавице" имале врхунске резултате, али су и биле саучесник у промоцији диктатуре

Како је нагласио, иако у цијелој земљи има само неколико женских рукометних клубова, биле су међу најбоље плаћеним играчицама у Европи

“Златне лавице”, имале сте врхунске спортске резултате и на томе вам свака част. Али, дале сте велики допринос да подјеле у Црној Гори буду веће. Биле сте вољни саучесник у промовисању диктатуре. Нажалост, по томе ћете биле упамћене, више него по спортским успјесима, поручио је на Фејсбуку посланик Демократског фронта Славен Радуновић.

 - Стварно скандал: Kако ми је уопшта пало напамет да су “златне лавице” ДПС агитаторке? Вјероватно сам једини човјек у Црној Гори који је то закључио… А, сад озбиљно…Вјероватно од времена када су спортисти у Њемачкој салутирали Фиреру, није било сличног примјера оданости диктатору и његовим политичким потребама. Пјевале су, облачиле мајице с пропагандним порукама, фотографисале се за билборде, правиле перформансе на паркету прије или послије мечева….А, држава је сипала шаком и капом - навео је Радуновић.

Како је нагласио, иако у цијелој земљи има само неколико женских рукометних клубова, биле су међу најбоље плаћеним играчицама у Европи. 

Подсјетимо, Радуновић je у парламенту  говорио о рукометашицама као о ДПС агитаторкима, а након његове изјаве огласила се рзукометашица Јованка Радичевић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
10. maj 2024 08:02