Марко Ракочевић / - фото: Социјалдемократе
20/05/2022 u 18:47 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ракочевић: Умјесто да кадрове најгоре Владе у нашој историји смјењују нова власт их чува

- Очигледно је да се преузете обавезе према Вучићу почињу реализовати. Зато СД није дио нове политичке папазјаније и Франкештајн Владе, нагласио је он

Члан Предсједништва Социјалдемократа (СД) Марко Ракочевић коментарисао је вијест да је Влада донијела Рјешење о одређивању Миодрага Бешовића за вршиоца дужности генералног директора Директората за заштиту и спашавање у Министарству унутрашњих послова.

 - Кадар ДФ-а је дефинитивно заслужио повјерење Филипа Аџића, због срамног кажњавања пилота који нијесу хтјели да буду злоупотријебљени током догађаја на Цетињу 4. и 5. септембра. У коначном, на истој батинашкој страни су били и један и други током десанта на Пријестоницу, навео је Ракочевић.

Према његовим ријечима умјесто да кадрове претходне, како је истакао најгоре Владе у нашој историји, смјењују, нова власт их чува.

 - Очигледно је да се преузете обавезе према Вучићу почињу реализовати. Зато СД није дио нове политичке папазјаније и Франкештајн Владе. Достојантсво државе нам је важније од функција, написао је Ракочевић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 13:15