/ - EXPO DUBAI
25/10/2021 u 14:15 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Расте број посјетилаца Павиљона Црне Горе на Експо 2020

Природне љепоте и туристички потенцијали, географски положај и доступност дестинације је оно што највише занима посјетиоце

Иако је прошло мање од мјесец дана од почетка Expo 2020, Павиљон Црне Горе завриједио је пажњу великог броја посјетилаца. Све чешће су видљиве гужве и број посјета је у порасту, па се тако само у току једног дана и преко 5000 хиљада људи занима за Павиљон Црне Горе.

- Expo 2020 Дубаи је, захваљујући јасним мјерама заштите против ширења вируса, успио да организује Свјетску изложбу која је у највећој могућој мјери безбједна, и за учеснике и за посјетиоце. Очекује се да ће у наредних неколико дана број посјетилаца Expo-a прећи милион. Ако узмемо у обзир да је ово први велики глобални догађај након пандемије који је отворен за широку публику, Expo 2020 Дубаи је заиста фантастична прилика да се и физички сретнемо са представницима из 192 државе свијета. Изузетно смо поносни што је Црна Гора у тако конкурентом окружењу задобила пажњу многих. Цијели тим који ради у Павиљону Црне Горе остаје посвећен циљу да сваки посјетилац носи позитивне утиске који ће трајати и након Expo-a- изјавила је Милена Пејовић, директорица Павиљона Црне Горе.

Природне љепоте и туристички потенцијали, географски положај и доступност дестинације је оно што највише занима посјетиоце, а посебно их, током боравка у Павиљону, инспирише „шума свијетла“, инсталација који дочарава црногорске шуме које заузимају 70 одсто територије наше земље.

Исто тако, интерактивни садржаји који приказују природне љепоте, али и инвестициони амбијент предмет су интересовања многих, а цјелокупан Павиљон занимљв је за посјетиоце свих старосних доби. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 03:51