Ровчанин  / Фото: ЕПЦГ, Архива
06/06/2022 u 11:35 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ровчанин на челу Демократа у Пљевљима: Обезбиједићемо 200 нових радних мјеста

Нико више не може поништити чињеницу да смо за годину дана урадили више, него сви они за пуних 30 година, поручио је он

За предсједника Општинског одбора Демократа у Пљевљима изабран је Никола Ровчанин.

- Данас не говорим ријечима, јер је сваки грађанин у прилици да својим очима види грађевинске машине и кранове, да види како одмичу из дана у дан радови на пројекту еко реконструкције вриједне 70 милиона еура- нагласио је Ровчанин на конвенцији у Пљевљима и додао да ће овај пројекат у овој години обезбиједити више од двије стотине нових радних мјеста у Пљевљима.

Пројекат на који је посебно поносан јесте Топлификација Пљеваља.

- Поред тога што је обезбијеђена финансијска конструкција, израђена су сва неопходна планска документа, утврђена је траса топловода и у наредне двије недеље се очекује тендер за извођење радова- изјавио је Ровчанин, уз напомену да “више нико не може поништити нити ће било којим потезом промијенити чињеницу да смо за годину дана урадили више, него сви они за пуних 30 година”.

Говорећи о свим реализованим пројектима у Пљевљима, посебно се истиче пројекат Хидроелектране Отиловићи који је доведен до фазе извођења радова и та електрана вриједна пет милиона еура има потенцијал да снабдијева енергијом 80 одсто потреба Жабљака.

- Постојећа брана је уређена, освијељена и Пљевља су прије мјесец дана добила један од својих симбола у пунон сјају- поручио је Ровчанин.

Он је нарочито поносан на исправљање деценијске неправде - враћена је имовина Хаџи Хасановој џамији коју је ранија власт претворила у наплатни пункт.

- Због сложеног поступка прво набавке нове зграде, а потом реконструкције која је у току, пресељење се очекује у јулу ове године на велико задовољство свих нас- закључио је Ровчанин.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

22. april 2024 21:55