Донфрид, Ђуровић / - фото: Твитер
29/04/2022 u 18:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

САД очекују да сви посланици учествуjу у раду Скупштине

Донфирд jе, како jе обjављено на Твитеру Амбасаде САД-а у Подгорици, изразила наду да ће Ђуровић радити на постизању консензуса и jачању институциjе Скупштине

Сjедињене Америчке Државе (САД) очекуjу од свих црногорских посланика да у потпуности учествуjу у раду Скупштине, у циљу рjешавања горућих питања, поручила jе помоћница америчког државног секретара за европска и евроазиjска питања Карен Донфри.

Она jе, приликом прве посjете Црноj Гори, током обиласка Западног Балкана, честитала новоj предсjедници Скупштине Даниjели Ђуровић.

Донфирд jе, како jе обjављено на Твитеру Амбасаде САД-а у Подгорици, изразила наду да ће Ђуровић радити на постизању консензуса и jачању институциjе Скупштине.

- Са почетком мандата нове владе, САД очекуjу од свих црногорских посланика да у потпуности учествуjу у раду Скупштине, у циљу рjешавања горућих питања, укључуjући и унапређивање економиjе, борбу против корупциjе и позивање Русиjе на одговорност за брутални рат против Украjине - наводи се у обjави америчке Амбасаде.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 14:29