Božidar Ivanović / - BOžIDAR IVANOVIć
24/05/2023 u 09:22 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šahovski velemajstor podržao pokret Preokret

- Potez koji nas dodatno obavezuje da se držimo onoga što obećamo. Neizmjerno hvala - napisao je nosilac liste Srđan Perić

Šahovski velemajstor Božidar Bonjo Ivanović podržao je pokret Preokret uoči izbora koji će se održati 11. juna.

- Podrška Preokretu od strane proslavljenog šahovskog velemajstora Božidara Bonje Ivanovića - potez koji nas dodatno obavezuje da se držimo onoga što obećamo. Neizmjerno hvala - napisao je nosilac liste Srđan Perić na Tviteru.

U izjavu Božidar Ivanović govori o izborima 11. juna kao ispitu savjesti. Kako je rekao, Preokret će nastojati da, u stilu svog imena, preokrene situaciju u izbornom ambijentu kako bi ga oslobodili od partijskih stega i na taj način omogućili građanima da glasaju kao slobodni ljudi.

Govoreći o timu Preokreta on navodi da oni ulaze smjelo u političku utakmicu svjesni da su ispred njih po finansijskoj moći mnogi rivali - međutim, dodaje, odvažne služi sreća i da ljudi u Preokretu imaju očekivanje da će ući u parlament što bi, kako kaže, bilo jako važno da bi mogli predstaviti svoj ekonomski program za izlazak iz krize i druge aktuelne teme - posebno one koje se tiču ulaska u Evrosku Uniju i da Crna Gora uđe u jednu političku stabilnost. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

24. april 2024 01:49