/ - Са преса
02/11/2021 u 15:09 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Шарановић: Социјалној неправди мјесто ће уступити социјална правда

Друго законско решење које смо јутрос предали су измјене закона о социјалнон дјечијој заштити, враћање додатка свој дјеци до 18 година, појаснио је Шарановић

Демократе Црне Горе одржале су прес на којем је Данило Шарановић казао да су вазда били ту за најугроженије и да се од њих може очекивати помоћ за њих. Како је казао, прије избора прошле године обећали су да ће, након побједе, социјалној неправди мјесто уступити социјална правда.

- За разлику од наших предходника, бавимо се социјалном политиком и правдом. Јуче смо представили закон којим се исправља неправда према корисницама накнаде, мајки троје или више дјеце. Као одговорни људи и када је било најтеже нашли смо начина да помогнемо оним којима је била помоћ потребна- навео је Шарановић.

Истакао је да су прије неколико мјесеци усвојили законе којима су вратили дјечији додатак дјеци, те да су свим ученицима обезбиједили бесплатне уџбенике.

- Суштина нашег дјеловања у Скупштини биће динамична, наш клуб посланика предано ради на бројним законским рјешењима у циљу побољшања економског и социјалног статуса свих грађана Црне Горе. Од нас можете очекивати одговорност према свим грађанима- истакао је Шарановић.

Казао је да су јутрос предали у скпштинску процедуру два законска решења.

- Друго законско решење које смо јутрос предали су измјене закона о социјалнон дјечијој заштити, то би значило враћање додатка свој дјеци до 18 година - појаснио је Шарановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 03:06