/ foto: LAZAR RUŽIĆ
20/09/2022 u 10:20 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Šaranović: Radovaniću, imate tri poslanika, a tražite deset ministara

Dali funkciju generalnog inspektora ANB izvršiocu teških krivičnih djela, gotovo kompletan sektor bezbjednosti predali DPS-u, a zabrinuti za bezbjednosni sektor, naveo je on

Danilo Šaranović, poslanik Demokrata u Skupštini Crne Gore, reagovao je na saopštenje  generalnog sekretara URA-e Milete Radovanića.

Radovanić: URA ne ucjenjuje, već javno i bez dileme saopštava svoje stavove

- Imaju tri poslanika, a traže deset ministara. Ne ucjenjuju. Imaju 6% podrške, a traže 51 odsto Vlade. Ne ucjenjuju. Nijesu trazili MVP, pa se naknadno sjetili da sa njim uslove. Ne ucjenjuju. Podržali Lekića, ali neće da stave potpise. Ne ucjenjuju. Predložili dva koncepta Vlade koja su propala, a traže "kontrolni paket". Ne ucjenjuju. Dali funkciju generalnog inspektora ANB izvršiocu teških krivičnih djela, gotovo kompletan sektor bezbjednosti predali DPS-u, a zabrinuti za bezbjednosni sektor. Ne šale se. Smatraju da vanjske poslove bolje vode oni koje su iz URA optužili za fašizam i saradnju sa sivim sektorom od nekog iz Demokrata. I ne šale se. Kažu da su u prethodne dvije godine vodili vanjske poslove, zaboravljajući da je u prvoj godini vanjske poslove vodio neko ko nije član URA, a posljednjih četiri mjeseca SDP. I ne lažu. Bravo, Radovaniću- naglasio je Šaranović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. jun 2024 12:52