Dragoslav Šćekić / - FOTO: VLADA CRNE GORE
03/04/2024 u 11:12 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šćekić: Kandidovaću se za predsjednika SNP-a

Čelnik Socijalističke narodne partije Dragoslav Šćekić, vicepremijer i ministar sporta i mladih u 44. Vladi, najavio je da će se na predstojećem kongresu stranke kandidovati za predsjednika SNP-a.

Kad je u pitanju politika, SNP je dobio određene resore u novoj Vladi. Resor sporta i mladih je pripao meni, a predsjedniku partije poljoprivreda. Najbitnije je da smo svi svjesni da se zadnjih 30 godina sjever urušava u svakom smislu. Imali smo period stagnacije, nažalost privredni subjekti su ugašeni i mladi su bili primorani da se kreću unutar granica Crne Gore prema centralnom dijelu i primorju, ili van granica Crne Gore, izjavio je vicepremijer i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić.

Potpredsjednik Vlade i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić najavio je da će se na predstojećim partijskim izborima SNP-a kandidovati za predsjednika stranke.

On je izjavio u emisiji "Press plus" Adria televizije.

Najavio je da će se na predstojećem kongresu stranke kandidovati za predsjednika SNP-a.

- Sve radne grupe imaju svoj zadatak. Doći ćemo do najboljih rješenja, imaćemo strategiju i smjernice šta treba da radimo. Jedna od najznačajnijih stvari je putna infrastruktura. Mi nismo ti koji treba da opredjeljujemo građane gdje treba da žive, već da im stvorimo uslove da funkcionišu na dostojan način, ako se npr. bave poljoprivredom. Ne možemo na značajniji način da se bavimo poljoprivredom jer su parcele u najvećem broju slučajeva usitnjene. Moramo se na kvalitetan način baviti i drugim segmentima počev od zdravstvene zaštite i obrazovnih ustanova. U nekim školama se još uvijek griju na furunama - istakao je Šćekić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:27